Aktualno

Kdo hoče uničiti Vipavski vinorodni okoliš

ali  razkrinkajmo prodajo AGROINDA – drugič

images

Če je še kdo verjel, da bodo vipavski kmetje od ukrajincev, ki jim je DUTB prodala njihovo klet, dobili plačilo za grozdje letnik 2014 in 2015, se je zdaj dokončno prepričal, da se lahko za plačilo obrišejo pod nosom. Plačila ni!!! Ukrajinci pravijo, da nimajo denarja ??? Niti za plače.. Imeli pa so ga, ko so na številne nepremičnine, ki so jih dobili za tretjino cene, lepili hipoteke v lastno korist, da bi se zavarovali pred upniki. Pravijo, da bodo dolgove plačevali iz tekočega poslovanja, kamor niso vložili niti centa.

In veste kdo je solidarni porok za vse njihove obveznosti? Ne boste verjeli, kar kmetje sami, njihova zadruga! Sprašujemo se, ali so dobro plačani managerji DUTB, ki sklepajo take posle s tujimi vlagatelji, popolnoma nori ali prodani.

V nič je šlo dve leti dela vipavskih kmetov, v nič gre vipavska klet…..

Kmalu začne proizvodnja vodke, pravijo…

Kdo hoče uničiti vipavski vinorodni okoliš in iz vipavskih mojstrov vina narediti socialne podpirance in zakaj, se sprašujemo.

Iz ukrajinskih medijev smo izvedeli, da so ti ukrajinci v kazenskem pregonu v svoji državi, ker naj bi jo domnevno ogoljufali za 20 mio €. Ukrajina jih preganja, kaj pa Slovenija, ta izgleda, da sodeluje v njihovih umazanih poslih.

Kaj boste storili kmetje? Boste mirno gledali?

Za začetek organizirajte novinarsko konferenco in obelodanite vse natege! Obiščite ministra, ki je zadolžen za kmetijstvo! Zahtevajte pogodbe, ki jih je sklepala DUTB, ko je tujcem podarjala delo vaši žuljev! To pravico imate!

 

Skupina Kazenska ovadba pa bo, kot vedno, javno ali tajno zbirala podatke, informacije in dokaze, za kazenske ovadbe zoper akterje teh sramotnih dejanj,

na elektronskem naslovu kazenskaovadba@gmail.com
ali na naslovu Soška 19/b, Ljubljana
ali faxu 05 3331051

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*