Aktualno

MITJA JE NAPISAL IN DOBRO JE NAPISAL!

 

 

Ustavni sodniki so prepovedali Titovo cesto v Ljubljani. Po njihovem mnenju odlok Mestne občine Ljubljana o poimenovanju Titove ceste namreč krši načelo spoštovanja človekovega dostojanstva, ki ga določa ustava.

USTAVNI SODNIKI POVEJTE, KAJ PA JE ČLOVEKOVO DOSTOJANSTVO DANES???

VRNITE SVOJA SPRIČEVALA IN DIPLOME, KI STE SI JIH PRIDOBILI V ČASU  >>totalitarnega režima<<, saj po ustavi kršite svoje  dostojanstvo. Pa zaprašene partijske knjižice tudi!  Imamo pa lahko cesto Janeza Pavla, zaščitnika pedofilov in inkvizicije…..

Zakaj je >>dostojanstveno<< sporna le cesta v prestolnici, ko ima vsa ostala Slovenija po Titu poimenovane ulice, trge, spomenike…

Me zanima kaj bodo rekli Primorci ko jim bodo vzeli Titov trg v Kopru….

Vrli sodniki so pozabili, da je bil maršal Josip Broz Tito eden od štirih poveljnikov, ki so zmagali nad nacizmom v Evropi, poleg njega so v tej elitni družbi še trije generali: Bernard Montgomery in Georgij Konstantinovič Žukov, ter seveda Dwight David Eisenhower Ike.

POZABILI SO tudi, ti vrli sodnik, da je v času njegovega totalitarnega<< vladanja minilo več kot 40 let, ko na Balkanu ni bilo vojne, to je najdaljše obdobje v vsej zgodovini balkanskih narodov. Samo 10 let po njegovi smrti je bila vojna zopet gospodarica zapeljanih in zaslepljenih narodov tega krvavega polotoka.

Ali so se vrli ustavni sodniki vprašali, zakaj je na Titov pogreb, leta 1980, ko je svet že dodobra opredelil, kdo je bil kaj v II. svetovni vojni in po njej, prišlo kar: 127 državnih delegacij, na čelu katerih je bilo

31 predsednikov republik

4 kralji

5 princev

6 predsednikov parlamentov

22 predsednikov in

13 podpredsednikov vlad in

47 ministrov

Res čudno, za takim >>zločincem<<. Jokali pa so vsi delavci in mi vsi z njimi. Danes vemo zakaj. Če ne bi bilo >>prejšnjega režima<<, danes vsi ti >>osvoboditelji<< podprti z gnilim sodstvom, ne bi imeli kaj pokrasti v teh 25 letih >>blagostanja<<.

 

Za vedno njegov pionir

Mitja Zupan

In to ustavno sodišče mi podpiramo in še mastno ga plačujemo.

Kekci smo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*