Aktualno

Monthly Archives: december 2016

SREČNO 2017

ZA DOMOVINO S TITOM NAPREJ!   Da ne bo pomote, ne pogrešamo Tita, na svojo zgodovino smo ponosni. Le spet si želimo pravega pastirja na čelu naše majhne pastirske staje v  čezmejnem stvarstvu  manjših in večjih pastirskih staj, bolj ali manj spretnih pastirjev in krvoločnih volkov. Ni nujno, da je moški, morda bi bilo še bolje, da je ženska. Naj ... Read More »

RAZKRINKAJMO HELIOS

  ALI KDO JE PODARIL AVSTRIJCEM 400 MILIJONOV ?   Avstrijski RING, v vladnih krogih imenovan »strateški partner« (op: čigav partner le, razen, če štejejo v strateško partnerstvo tudi prodajne provizije našim vrlim preprodajalcem državne srebrnine) je te dni prodal slovenski HELIOS japonskim kupcem. To je bil posel stoletja, saj ga je menda prodal kar za 572 milijonov evrov, medtem ... Read More »

TOVARIŠI ODHAJAJO – IDEJE OSTAJAJO

    Letos 25. novembra  je odšel od nas eden redkih tovarišev, prijateljev Tita, Fidel Alejandro Castro Ruz. Bil je kubanski premier od 1959 do 1976 in predsednik od 1976 do 2008, vrhovni poveljnik kubanskih oboroženih sil od 1959 do 2008 ter prvi sekretar Komunistične partije Kube od 1961 do 2011. Bil je pravnik, marksist-leninist. Pod njegovim vodstvom je Republika ... Read More »