Aktualno

Monthly Archives: september 2015

NAGOVOR SHODNIKOM 23.9.2015

Dobrodošli na našem tretjem shodu v podporo vsem tistim, še vedno pokončnim in neodvisnim sodnikom, ki imajo pogum in obsojajo vedno bolj nedotakljivo politično in gospodarsko estrado!   Bolj kot je težko in kritično stanje v sodstvu, bolj si zaslužijo našo pozitivno energijo in podporo.   Danes SKO končuje s shodi v podporo sodstvu. Naši kratkoročni cilji so doseženi, končni ... Read More »

PONOVNO VABILO NA JAVNI FORUM V MIKLOŠIČEV PARK

  Spoštovani!   Ker nam je preteklo sredo, 16.9.2015,  zagodlo vreme, vas ponovno vabimo na naš shod in javni forum v Miklošičev park v podporo tistih nekaj poštenih in pokončnih sodnikov, ki sodno vejo oblasti držijo nad vodo, ki dere iz mlinov političnih in gospodarskih »elit«.     Zato vas vabimo, da se udeležite našega shoda in javnega foruma na ... Read More »

Bili smo tam, za poštene sodnike – za politično neodvisno sodstvo!

Read More »

FORUM POD VEJAMI, sonet

    Forum pod vejami Borijo se za boljšo sodno vejo, čeprav tožilci niso ne sodniki, želijo sodnih bit’ krivic zdravniki, a pred sodišče stopiti ne smejo, kje da bi sodstvu smeli – svetovati! Ni problematično le kurje sodstvo, bong varuj Kuro, ki ima takšno vodstvo! Zato so takšni, kot so, rezultati. Za mizami v vseh teh sodniških sobah pravičnost ... Read More »

Naš prvi shod

Read More »

Vabilo na javni forum v Miklošičev park 16.9.2015 ob 17. uri

VABILO NA JAVNI FORUM V MIKLOŠIČEV PARK     Le pokončni posamezniki, ne glede na vejo oblasti, bodo ob pomoči aktivnih državljanov lahko zgradili družbo, v kateri bosta pojma pravo in pravica sinonima. Kjer bodo zakoni veljali za vse, ne samo za nekatere. Kjer bomo vsi enakopravni, ne glede na rodovnik, politično pripadnost in stanje na tekočem računu. Kjer bo ... Read More »

Foto album shoda SKO pred sodiščem in RTV 9.9.2015

Read More »

In še ena resnična zgodba iz shoda Skupine kazenska ovadba 9.9.2015

Starejši gospod (na fotografiji drugi z leve)  se nam je pridružil točno ob dogovorjeni uri, korakal in skendiral z nami okrog sodišča ter z odprtimi usti poslušal naše govore. Vmes je eni naših SKO-jevk povedal, da je bil tudi v ponedeljek na srečanju in da naslednjo sredo spet pride, kot je hodil vse doslej. Na koncu pa je za rokav pocukal ... Read More »

Shod v podporo sodstvu in organom pregona pri odkrivanju kriminala gospodarskih in političnih elit

IZJAVA ZA JAVNOST   Skupina kazenska ovadba pri svojem aktivnem delu na področju odkrivanja in naznanjanja sumov storitve kaznivih dejanj ugotavlja, da imamo še vedno veliko število policistov, tožilcev in sodnikov, ki želijo delati v korist države Slovenije in Slovencev. Prav ti si zaslužijo našo spodbudo, da bodo zdržali vse politične in druge pritiske, bili neodvisni in učinkoviti.   Skupina ... Read More »

MI SE NE DAMO

Ali morda Ministrstvo za pravosodje ne želi, da podpremo poštene, pokončne sodnike in tožilce?? Le kaj ima za bregom? Park je kar naenkrat funkcionalno zemljišče in ne javna površina?? Bo jutri tam ograja in oznaka zasebno? Mi se ne damo! Dobimo se 9.9.2015 ob 17. uri v Miklošičevem parku nasproti sodnije! http://4d.rtvslo.si/arhiv/prispevki-in-izjave-dnevnik/17435892 Read More »