Aktualno

Monthly Archives: avgust 2015

Povabilo na akcije – drugič

POVABILO NA AKCIJE – drugič   V kratkem času, kar smo vas povabili na shode pred sodiščem  na Tavčarjevi ter pred RTV Slovenija, so nas presenetile vesti, ki nas niso pustile ravnodušne. Zato naš program prvega shoda dopolnjujemo z dodatnimi aktivnostmi pred RTV.   Iz javnih objav: Včeraj (30.8.2015) je bilo Zrcalo tedna, kjer je eden najboljših novinarjev RTV  Erik ... Read More »

Odbor 2014 izrinila SKO

http://4d.rtvslo.si/arhiv/prispevki-in-izjave-dnevnik/174357079 Read More »

PRIPOROČILA PROTESTNIKOM – udeležencem shodov

Pred dvemi leti je SKO pripravila naslednja, še vedno aktualna:   PRIPOROČILA PROTESTNIKOM    “Ko pride tako daleč, da pričneš uporabljati nasilje, takrat stopiš v igro sistema. Establišment te bo izzival kolikor te bo mogel – vlekel te bo za brado, za ušesa in za sladke – da boš ja pričel udarjati nazaj. Kajti ko boš postal nasilen, bodo dobro ... Read More »

POVABILO NA AKCIJE!

POVABILO NA AKCIJE!   Pravijo, da je včasih dobro za uspešno borbo uporabiti nasprotnikovo orožje. Tokrat je to storila Skupina Kazenska ovadba, ko je prehitela Odbor 2014 in prijavila shode SKO in somišljenikov  na vse srede v mesecu septembru in sicer 9.9., 16.9. in 23.9. 2015 od 17. do 19. ure, pred Okrožnim sodiščem v Ljubljani, Tavčarjeva 7, v Miklošičevem ... Read More »