Aktualno

Monthly Archives: maj 2015

Vabilo na podpis peticije za revizijo javnega dolga

Peticija za ustanovitev neodvisne komisije za analizo javnega dolga čaka zamudnike. Skojevci smo jo že podpisali, kaj pa vi? Vljudno vabljeni na podpis! http://www.pravapeticija.com/pobuda_za_ustanovitev_neodvisne_komisije_za_analizo_javnega_dolga   Vaša SKO   Read More »

IZ časnika VEČER

Kdo je in kaj pravi odvetnica Ana Jug, ki je za “naznanilom” o Bratuškovi Avtor ALEŠ KOCJAN Sreda, 11. marec 2015 Svečenica Čezvesoljske zombi cerkve blaženega zvonjenja je, je povedala Jugova iz skupine Kazenska ovadba. Pri bivši premierki ogorčeni. Bratuškova se sprašuje, ali je normalno, da se s primerom njene kandidature za evropsko komisarko ukvarja 50 kriminalistov Nacionalnega preiskovalnega urada, ... Read More »

Ameriške ambasade širijo GSO, predsedniška družina si sama prideluje ekološko hrano na lastnem vrtu. Ni kaj, očitno zelo zaupajo “zdravi in varni hrani” v trgovinah! Read More »

AKTUALNO O GSO V SLOVENIJI

  25.5.2015 Decembra 2014 je svet ministrov Evrope v dogovoru z evropskim parlamentom sklenil, da države članice v bodoče na svojem področju lahko prepovedo posevke gensko spremenjenih rastlin (pravilneje gensko spremenjenih organizmov, saj to niso več rastline). Prepoved morajo izreči države posebej za vsako gensko spremenjeno rastlino, ki dobi v Evropi dovoljenje – in zahtevkov za odobritev je veliko.   ... Read More »

NE BOMO PLAČEVALI VAŠE KRIZE!

  Skoraj ni demonstracij, na katerih ne bi bilo glasnega vzklikanja posvojene parole: »Ne bomo plačevali vaše krize!«   Pa je to sploh mogoče, se vprašam kot mali človek te male dežele?!   Slovencem se ves čas od osamosvojitve dalje, zastavlja ključno vprašanje; »Kako je to, kar se nam dogaja sploh mogoče? Kako je lahko Slovenija, kot najbolj razvita republika ... Read More »

SOVRAŽNI DOLG V ISLANDIJI, RUSIJI, ARGENTINI

Vas zanima kaj so s sovražnim dolgom storili v Islandiji, Rusiji, Argentini?   V ISLANDIJI je ena izmed treh največjih bank, Landsbanki (v času, ko so bile banke zasebne in kot take, počele različne špekulacije), ustanovila internetno podružnico Icesave, ki je ponujala velike obresti za račune, odprte  v Veliki Britaniji in na Nizozemskem. Ko je bila v katastrofi leta 2008 ... Read More »

KAKO JE NORVEŠKA ODPISALA SOVRAŽNE DOLGOVE

Obljubili smo resnično zgodbo o Norveškem odpisu sovražnih dolgov. Res je, vlada v Oslu je oktobra 2006 priznala odgovornost za nelegitimno zadolževanje petih držav (Ekvador, Sierra Leone, Jamajka, Egipt in Peru), češ, da ni pošteno terjati sovražne dolgove. To se je zgodilo na pritisk Ekvadorske in Norveške civilne javnosti. Sovražni dolgovi so nastali v letih 1976 do 1980, ko je ... Read More »

SO TUDI SLOVENSKI DOLGOVI SOVRAŽNI (NELEGITIMNI)

Ima tudi Slovenija sovražne (nelegitimne) dolgove? Skojevci mislimo, da jih ima! Zakaj tako mislimo? Zato, ker je oblast bančne luknje, ki so jih ustvarili pogoltni managerji z njihovimi nasedlimi terjatvami iz managerskih odkupov,  zapolnila z davkoplačevalskim denarjem in s tem ustvarila javni dolg v nasprotju z zdravimi načeli javnega zadolževanja . Pri tem plenjenju se nekateri tajkuni niso niti zavedali, ... Read More »

Odprto pismo zavarovalnici – požar v Merkatorjevem skladišču

Spoštovani, radi bi verjeli, da je nedavni požar v Mercatorjevem skladišču v Zalogu v Ljubljani resnično posledica napake pri čiščenju klimatskih naprav in da gre res samo in izključno za splet nesrečnih okoliščin. Naključja seveda obstajajo, vendar je to naključje, da zgori eno največjih Mercatorjevih skladišč v le kratkem času po Agrokorjevem nakupu Mercatorja, le preveliko. Ob tem je javno ... Read More »