Aktualno

Monthly Archives: februar 2015

Dosje Nafta Lendava oddan

Koncem leta 2014 smo SKO-jevci prisluhnili Sindikatu in delavcem Skupine Nafta Lendava v njihovih dvomih v zakonito poslovanje koncernsko povezanih družb v tej skupini in domnevni prikriti razprodaji vitalnih delov skupine. Zbrali smo obsežen dosje, ki več ali manj potrjuje njihove sume. Ustanavljanje družb, tuji »strateški partnerji« s skrito strategijo, prenosi poslovnih deležev, drobljenje poslovnih deležev, prenašanje premoženja, korespondenčno, nepreverjeno, ... Read More »

RAZKRINKAJMO JAVNI DOLG

Za Slovenijo bo poguben sovražni dolg 28,8 milijarde! Sovražni dolg je bil zelo natančno opisan že leta 1927, ko ga je ruski emigrant Aleksander Nahum Sacks nazorno razložil na mehiškem primeru diktatorja Maksimiljana v 19 stoletju. Zadolževanje za korupcijo, lastne potrebe in nič za razvoj dežele, korist ljudstva. Sovražno zadolževanje je bilo najbolj izrazito v času 1. svetovne vojne in ... Read More »

IZJAVA ZA JAVNOST

No pa smo končno tudi SKO-jevci doživeli napad in preživeli. Nekdo nam je prevzel FB stran. Smo se že bali, da napada ne bo, saj bi to pomenilo, da se nas ne bojijo in da je naše delo zaman. Ne ugibajte kdo nas je napadel. Odgovor je jasen – tisti, ki jih napadamo mi in njihovi podrepniki, kdo pa drug! ... Read More »