Aktualno

Monthly Archives: marec 2014

Razkrinkajmo korupcijo v zdravstvu

Ena izmed najtežjih, najbolj brezsrčnih in z vidika posledic najhujših korupcij, je korupcija v zdravstvu. Zadene naše največje bogastvo – naše zdravje, zdravje naših otrok, naših staršev, prijateljev, znancev. Korupcija se je zajedla v vse pore zdravstvenih ustanov. Zaradi nje odstopajo ministri, saj ji niso kos. Proti njej se bojujejo sami zdravstveni delavci – zdravo jedro zdravstva, ki jim srce ... Read More »

Korupcija v zdravstvu – Odprto pismo predsednici Vlade RS, mag. Alenki Bratušek

SKO, skupaj z Gibanjem za ohranjanje in izboljšanje javnega zdravstva, napoveduje odkrivanje največje, najbolj umazane in najbolj daljnosežne korupcije – korupcije v zdravstvu. Za začetek pa Odprto pismo premierki Alenki Bratušek! Gibanje za ohranitev in izboljšanje javnega zdravstva Ljubljana, 20. marec 2014 www.ohranimo-javno.si E-mail: ohranimo.javno@gmail.com NAMESTO UKREPOV VLADE ZOPER KORUPCIJO LE UKREPI, KI KORUPCIJO SPODBUJAJO  Spoštovana predsednica Vlade RS, mag. ... Read More »

DOLAMIČEV DOSJE ODDAN

Obljubili smo vam, da vas bomo obveščali o Dolamičevih podvigih, o katerih ste nas seznanjali  znani in anonimni informatorji. Vsem se iskreno zahvaljujemo! Naznanilo kaznivih dejanj in gradivo, za poln registrator ga je bilo, je že na kriminalistični policiji. Ne obtožujemo, ker je to ustavna in zakonska dolžnost tožilstva in ne obsojamo, ker je to ustavna in zakonska dolžnost sodišča. ... Read More »

DIVJE PRIVATIZACIJE – ODPRT LOV NA SLOVENSKO PREMOŽENJE!

Cenjene prijateljice, spoštovani prijatelji naše skupine! Morda se vam je zazdelo zadnje čase, da smo malce upehani, ali da smo celo odnehali. Ne eno ne drugo ne drži! V nadaljevanju si preberite pismo nekdanjega družbenega pravobranilca. Nas je to pisanje spodbudilo, nam vlilo novih moči, prebivalcem Slovenije pa upanja, verjemite nam na besedo! Še je upanje tako za pravičnost, kot ... Read More »

Valentina Škafar kandidatka na listi Združene levice

SKO je civilna družba, ki se je odločila naznanjati kazniva dejanja tako imenovane politične in gospodarske elite oz. kriminal belih ovratnikov, kot »tržno nišo« v borbi za vrnitev dostojnega življenja slovenskemu narodu. Sestavljena je iz strokovnjakov različnih strokovnih profilov in zunanjih strokovnih sodelavcev. Dosedanji politični predstavniki ljudstva, so s svojimi politikami že dokazali, da jih v resnici zanimajo samo interesi kapitala, ... Read More »

Vstajniki niso kriminalci in ne sodijo na sodišče

V Novi Gorici je potekala predstavitev vstajniške številke Časopisa za kritiko znanosti Nesimo jih vun – premisleki vstajništva. Predstavitev so organizirale skupine Svoboda vstajnikom, Sobota ob 11h in Puntarji Slovenije. Na dogodku je sodelovala tudi predstavnica SKO. Nekaj izjav sodelujočih lahko poslušate na spodnjem posnetku. Read More »