Aktualno

Monthly Archives: februar 2014

Opozorilo predsednici Vlade RS, celotni vladni ekipi in pristojnim organom v zadevi Rimske Toplice!

Resno opozorilo predsednici Vlade RS, celotni vladni ekipi in pristojnim organom v zadevi Rimske Toplice! Dne 10.2. 2014 smo vam poslali širši zapis o dogodkih v tem Slovenskem naravnem zdraviliškem biseru, pa se je le nekaj dni zatem začelo premikati le še navzdol. Stečajni upravitelj Boris Dolamič, ki zaradi svoje poslovne zgodovine in dejanj v Rimskih toplicah, niti po zakonski, ... Read More »

RAZKRINKAJMO DOLAMIČA

Dolamič se vedno bolj razkriva. Nobena skrivnost ni več, da je stečajni upravitelj Rimskih toplic Boris Dolamič prejel to in  še 47 enakih stečajnih postopkov kot nagrado za uspešno izčrpavanje in uničenje lastnega podjetja GPG d.o.o.. Svoje znanje izjemno uspešno prenaša predvsem na slovenski biser, saj za njim stoji tako najmočnejši stečajni lobi, kot določene politične osebe, ki želijo v ... Read More »

Odziv Vebra na Kazensko ovadbo zoper neznane storilce

Tako je gospod Veber, s tem, ko ovadbe niste podpisali, ste nam veliko povedali! Tudi Janko Veber, predsednik državnega zbora, se je izognil odgovoru na povabilo  SKO, da podpiše kazensko ovadbo zoper neznane storilce. Razpisal pa se je o težki finančni in gospodarski situaciji, sistemski korupciji in »moralni krizi« ter  prizadevanjih za oblikovanje učinkovitejših mehanizmov za boj proti korupciji, na ... Read More »

Prispevek o Kazenski ovadbi zoper neznane storilce na Radiu Študent

Na Radiu Študent so o Kazenski ovadbi zoper neznane storilce spregOVORILI predstavnika Skupine Kazenska ovadba Božo Žabjek in Ana Jug ter predsednik Društva slovenskih kriminalistov Jaka Demšar in ustavni pravnik Andraž Teršek. Error: Embedded data could not be displayed. Read More »

Ministra Viranta manifestacija domobranstva v Rovtah ni motila, vstajniki pa so zanj izjemno moteči

  Takoj za tem, ko je Krajevna skupnost Rovte javno povabila na domobransko spominsko slovesnost, na kateri naj bi zaznamovali  70 let domobranstva v Sloveniji in Rovtah (RTV Slo in Večer), je Skupina Kazenska ovadba z 205 podpisniki poslala na naslov Ministrstva za notranje zadeve RS Zahtevo za preventivno ukrepanje in prepoved praznovanja. Pravna podlaga za ukrepanje Ministrstva je dana ... Read More »

Odziv Alenke Bratušek na Kazensko ovadbo zoper neznane storilce

Skupina Kazenska ovadba ( SKO ) je v mesecu januarju 2014 po uradni pošti poslala nekaterim najvišjim političnim in zakonodajnim predstavnikom pisma, med ostalimi tudi osebno predsednici vlade Republike Slovenije Alenki Bratušek in predsedniku Ustavnega sodišča Miroslavu Mozetiču, na njuna uradna službena naslova. V pismih smo ju seznanili z delovanjem naše skupine in ju pozvali, da glede na njuna položaja ... Read More »