Aktualno

Ustavimo razprodajo

Razkrinkajmo prodajo AGROINDA – sedmič

ali kako se Ukrajinci in odvetniki norčujejo iz slovenskih sodnikov Da bo že na začetku jasno – ŠE IMAMO DOBRE IN STROKOVNE SODNIKE! Ko bi jih le ne bilo vedno manj in ko bi le začeli skrbeti za svoj ugled s strokovnostjo in primernimi odzivi na njihovo blatenje in sramotenje! Sklicevanje na neodvisnost sodstva ali na procesno pravo ni vedno ... Read More »

Kar ne uspe DUTB, uspe sodišču

      Razveljavljen stečaj AGROINDA!?   Kdor je vsaj malo poznal razmere v Vipavskem AGROINDU ali le sledil medijem, je vedel da je podjetje dejansko zrelo za tečaj.  Delavci niso imeli rednih plač, niso imeli plačanih prispevkov, upniki so imeli neporavnane terjatve, proizvodnja je bila ustavljena in sanjalo se je o proizvodnji vodke,  prodaja je tekla na samoiniciativno organizacijo ... Read More »

IZJAVA V PODPORO DELAVCEM LUKE KOPER

Civilna fronta Vstala Primorska  – vstani Slovenija   Datum: 27.6.2016   Izjava v podporo delavcem in upravi ter sedanjim nadzornikom LUKE KOPER!   Skupina Kazenska ovadba, ki deluje že četrto leto kot civilna družba zavednih državljanov v borbi za dostojno življenje slovenskega naroda, je v  teh prazničnih dneh, kakršne smo nekoč praznovali s predčasnimi otvoritvami novih proizvodnih obratov, cestnih krakov, ... Read More »

BO VSTALA PRIMORSKA?

ČE NE PREJ,  ZA LUKO KOPER BO VSTALA PRIMORSKA  !!   Primorska bo vstala, gotovo bo to storila,  zato ker brez Luke Koper tudi Primorske ne bo več! Luko Koper so gradili slovenski delavci z lastnimi rokami ob petkih in svetkih in z lastnimi rokami bodo pregnali tiste, ki segajo po njej, da bi jo po ustaljenem vzorcu menjavanja uprave ... Read More »

Kdo hoče uničiti Vipavski vinorodni okoliš

ali  razkrinkajmo prodajo AGROINDA – drugič Če je še kdo verjel, da bodo vipavski kmetje od ukrajincev, ki jim je DUTB prodala njihovo klet, dobili plačilo za grozdje letnik 2014 in 2015, se je zdaj dokončno prepričal, da se lahko za plačilo obrišejo pod nosom. Plačila ni!!! Ukrajinci pravijo, da nimajo denarja ??? Niti za plače.. Imeli pa so ga, ... Read More »

Zgodba o izginotju družbene lastnine

Te dni kroži po spletu predlog za ustavno pobudo zaradi razlastitve. Predlog spodbuja  k razmišljanju  o tem, kaj se je zgodilo z družbeno lastnino in kako se je to zgodilo. Pa poglejmo kaj pripoveduje  spodnja resnična zgodba:   Zgodba o izginotju družbene lastnine    Slovenski narod ni suvereno odločal o lastninjenju družbene   lastnine kot temelja prejšnje socialistične ureditve. Odločitev o ... Read More »

Razkrinkajmo prodajo AGROINDA

Te dni kroži po Vipavski dolini pravljica o tem, kako bodo Ukrajinci rešili vinogradnike in kako bo zacvetelo vinogradništvo in vinarstvo v tej vinorodni pokrajini. Kmetje, vinogradniki, sadjarji in mlekarji, ki so AGROIND zgradili, ga seveda ne znajo upravljati (razen Bricev) , tudi država javno priznava, da ne zna upravljati z državnim premoženjem?! No, na srečo so tu Ukrajinci z ... Read More »

Razkrinkajmo Telekom

RAZKRINKAJMO PRODAJO TELEKOMA! Psi lajajo, karavana gre dalje – Cerar za Bratuškovo, ta za Pahorjem  in ta za Janšo. Ne pomagajo peticije, ne pomagajo demonstracije, ne pomagajo okrogle mize, ne pomaga pamet!  Telekom se bo prodal, ker se je tako zavezala prejšnja vlada, da ne bomo izpadli nekredibilni, pravi Cerar.  Kaj je že govoril pred volitvami? Ali nismo izgubili kredibilnosti ... Read More »

DIVJE PRIVATIZACIJE – ODPRT LOV NA SLOVENSKO PREMOŽENJE!

Cenjene prijateljice, spoštovani prijatelji naše skupine! Morda se vam je zazdelo zadnje čase, da smo malce upehani, ali da smo celo odnehali. Ne eno ne drugo ne drži! V nadaljevanju si preberite pismo nekdanjega družbenega pravobranilca. Nas je to pisanje spodbudilo, nam vlilo novih moči, prebivalcem Slovenije pa upanja, verjemite nam na besedo! Še je upanje tako za pravičnost, kot ... Read More »