Aktualno

Razkrinkajmo

Izjava Sveta za civilni nadzor projekta Drugi tir

Svet za civilni nadzor projekta Drugi tir Javnosti in medijem Izjava Sveta glede referenduma Vlada s strašenjem z referendumom grdo manipulira z javnostjo, odgovornost za svoje napake pri vodenju projekta ter za slabo pripravljen zakon o drugem tiru pa poskuša prevaliti na državljane, ki na te slabosti opozarjajo. Državni sekretar na ministrstvu za infrastrukturo Jure Leben je včeraj glede zbiranja ... Read More »

RAZKRINKAJMO HELIOS

  ALI KDO JE PODARIL AVSTRIJCEM 400 MILIJONOV ?   Avstrijski RING, v vladnih krogih imenovan »strateški partner« (op: čigav partner le, razen, če štejejo v strateško partnerstvo tudi prodajne provizije našim vrlim preprodajalcem državne srebrnine) je te dni prodal slovenski HELIOS japonskim kupcem. To je bil posel stoletja, saj ga je menda prodal kar za 572 milijonov evrov, medtem ... Read More »

Razkrinkajmo prodajo AGROINDA – sedmič

ali kako se Ukrajinci in odvetniki norčujejo iz slovenskih sodnikov Da bo že na začetku jasno – ŠE IMAMO DOBRE IN STROKOVNE SODNIKE! Ko bi jih le ne bilo vedno manj in ko bi le začeli skrbeti za svoj ugled s strokovnostjo in primernimi odzivi na njihovo blatenje in sramotenje! Sklicevanje na neodvisnost sodstva ali na procesno pravo ni vedno ... Read More »

Razkrinkajmo prodajo AGROINDA – šestič

ali kako se Ukrajinci in odvetniki norčujejo iz vipavskih vinogradnikov     Okrožno sodišče v Novi Gorici je 4. avgusta že drugič potrdilo stečaj vipavske kleti, AGROIND Vipava 1894 Vipava d.d. imenovane. Ni ga več, ne delavca, ne vinogradnika, ki bi v katerem od Ukrajincev še videl Dedka Mraza iz severa. Morda je kakšen Ukrajinec prišel k nam kot Dedek ... Read More »

IZJAVA V PODPORO DELAVCEM LUKE KOPER

Civilna fronta Vstala Primorska  – vstani Slovenija   Datum: 27.6.2016   Izjava v podporo delavcem in upravi ter sedanjim nadzornikom LUKE KOPER!   Skupina Kazenska ovadba, ki deluje že četrto leto kot civilna družba zavednih državljanov v borbi za dostojno življenje slovenskega naroda, je v  teh prazničnih dneh, kakršne smo nekoč praznovali s predčasnimi otvoritvami novih proizvodnih obratov, cestnih krakov, ... Read More »

BO VSTALA PRIMORSKA?

ČE NE PREJ,  ZA LUKO KOPER BO VSTALA PRIMORSKA  !!   Primorska bo vstala, gotovo bo to storila,  zato ker brez Luke Koper tudi Primorske ne bo več! Luko Koper so gradili slovenski delavci z lastnimi rokami ob petkih in svetkih in z lastnimi rokami bodo pregnali tiste, ki segajo po njej, da bi jo po ustaljenem vzorcu menjavanja uprave ... Read More »

NEKDO JE V TEMI PRECVIKAL KABLE..

ALI ŠOŠTANJSKI NED LUDD  Nekdo je v temi, v TEŠu, ki bi moral dajati toploto in svetlobo, precvikal kable in ga zavil v temo. V medijih je najbolj pogosto uporabljena beseda v zvezi s tem dogodkom  »sabotaža«. Dnevnik je 25 maja na prvi strani objavil, da so »zaposleni grožnja državni varnosti«.  To so isti zaposleni, ki so jih bivši direktorji ... Read More »

Ukrajinci v Agroindu – vse po načrtih

  Če je še kdo, ki je verjel, da bodo Ukrajinci preko davčne oaze reševali Agroind in pridelovali žlahtno vipavsko vino, je zdaj uvidel, da iz te moke ne bo kruha! Ukrajinci so imeli s to zablojeno Slovenijo le en načrt, pod katerim jim je rdečo preprogo potegnila kar DUTB s svojimi tujimi »strokovnjaki«. Načrt ukrajincev je bil POCENI KUPITI ... Read More »

Vipavska mračna pravljica

Razkrinkajmo prodajo AGROINDA IV Zmedeni zaradi birokratskega jezika, sklicevanja na poslovne skrivnosti in varstvo osebnih podatkov, Vipavci ne vedo, kako se v resnici odvija njihova mračna pravljica. Dajmo, povejmo jo preprosteje in brez skrivanja (z okroglimi, vendar pravimi številkami). V vipavski pravljici nastopa hudobna čarovnica, mati Zlovenija in njeni krokarji. Kdo je mati Zlovenija vemo, kdo so krokarji, ugotovite sami. ... Read More »

Kdo hoče uničiti Vipavski vinorodni okoliš

ali  razkrinkajmo prodajo AGROINDA – drugič Če je še kdo verjel, da bodo vipavski kmetje od ukrajincev, ki jim je DUTB prodala njihovo klet, dobili plačilo za grozdje letnik 2014 in 2015, se je zdaj dokončno prepričal, da se lahko za plačilo obrišejo pod nosom. Plačila ni!!! Ukrajinci pravijo, da nimajo denarja ??? Niti za plače.. Imeli pa so ga, ... Read More »